Дослідження методів та технологій автоматизації СІ\СD процесів для хмарних інформаційних систем - Котвицький, С. В. (My University, 2024)
У роботі виконано огляд методів та технологій автоматизації СІ\СD процесів для хмарних інформаційних систем. На підставі проведеного аналізу запропоновано метод автоматизації СІ\СD процесів для хмарних інформаційних систем. Об’єктом дослідження в рамках магістерської кваліфікаційної роботи є CI\CD процеси для хмарних інформаційних систем. Предмет дослідження: методи та технології автоматизації СІ\СD процесів для хмарних інформаційних систем.
Keywords: безперервна інтеграція; безперервне розгортання; конфігурація; скрипт; хмарна система