Метрологія та прилади, № 2 (82), 2020 - (:unkn) unknown (ВКФ "Фавор ЛТД", 2020)
Журнал зареєстровано у Міністерстві юстиції України, включено до Переліку наукових фахових видань України, включено до Міжнародної наукометричної бази даних Index Copernicus
Keywords: метрологія