Деякі нові стандарти для оцінювання якості роботи бібліотеки - Грищенко, Т. Б.; Нікітенко, О. М. (ХДУХТ, 2017)
Подано стислу характеристику міжнародних стандартів з інформації та документації, які є чинними з 1 вересня 2016 р. Розглянуто групи показників та критеріїв ефективності роботи бібліотеки, яких вона має дотримуватися
Keywords: міжнародний стандарт; критерій ефективності; оцінювання якості роботи бібліотеки