Програмно-реконфігуровані мережі, сворювані на основі api - Гречмак, Д. В. (My University, 2020)
Розглянемо ПКМ, створюванe на основі існуючих API. Якщо забезпечити мережні пристрої можливістю розпізнавання більш широкого набору команд API, за допомогою яких контролер зможе гнучко управляти пристроями і всієї мережею, то це і буде ПКМ, реалізованою через існуючі API
Keywords: API