Дослідження та реалізація методу детектування дорожньої смуги з використанням FPGA - Селевко, О. В. (My University, 2020)
Розглянуто ряд алгоритмів виявлення й відстеження дорожньої смуги, розроблених протягом останніх десятиліть. У рамках атестаційної роботи був розроблений і реалізований апаратно-програмний засіб реалізації методу детектування дорожньої смуги з використанням FPGA.
Keywords: просунута система допомоги водієві; детектор собеля; виявлення смуги; відстеження смуги