Когнітивні моделі розвиваючих ігор для мобільних застосунків - Кухтін, Т. Р. (My University, 2023)
Мета роботи – розробка узагальненої ефективної когнітивної моделі розвиваючих ігор, яка допоможе покращити навчальний процес за допомогою мобільних за стосунків. Методи дослідження – системний аналіз, когнітивний аналіз та моделювання, аналіз літературних джерел та наукових статей, експериментальні методи. Результатом проведеної роботи є узагальнена когнітивна модель навчальних ігор для мобільних додатків, яка дозволить покращити процес навчання за допомогою використання інноваційних технологій. В результаті дослідження розроблено програмне забезпечення, яке містить навчальні ігри на основі когнітивних моделей. Результати дослідження можуть бути корисними для розробників мобільних застосунків, які бажають створювати ефективні навчальні ігри для своїх користувачів
Keywords: когнітивний аналіз; когнітивні моделі; когнітивна система; мобільні застосунки; розвиваючі ігри; штучний інтелект