Дослідження та обґрунтування вибору інноваційного пакету робіт ІТ-проєкту розробки програм навчання англійської мови - Тимахов, Д. В. (My University, 2023)
У цій дослідницькій роботі представлено комплексний аналіз сучасних методів і технологій, що використовуються для розробки програм вивчення англійської мови, з особливим акцентом на інноваційному використанні моделей обробки природної мови. Робота включає огляд та оцінку існуючих програм вивчення англійської мови та висвітлює переваги моделей ОПМ для покращення результатів вивчення мови. У дослідженні також визначено та проаналізовано існуючі моделі ОПМ та обрано модель GPT-3 для використання в ІТ-проєкті, призначеному для розробки програм з вивчення англійської мови. Крім того, на основі моделі GPT-3 розроблено прототип для перевірки результатів дослідження. Дослідження включає детальний опис та аналіз вимог до побудови ІТ-проєкту для розробки програм з вивчення англійської мови. Крім того, робота включає в себе вибір та обґрунтування інноваційного пакету робіт, використаного в процесі розробки. В цілому, ця робота надає цінну інформацію про сучасні методи та технології, що використовуються при розробці програм з вивчення англійської мови, та демонструє потенційні переваги використання моделей ОПМ. Робота є чудовим ресурсом для дослідників і практиків, зацікавлених у використанні алгоритмів ОПМ для розробки інноваційних та ефективних програм вивчення англійської мови.
Keywords: вивчення англійської мови; інформаційні технології; модель bert; модель gpt-3; обробка природної мови; штучний інтелект