Аналіз методів забезпечення якості послуги IPTV у мультисервісних мережах зв'язку - Бураківська, А. О. (My University, 2021)
Мета роботи - аналіз методів забезпечення якості послуги IPTV у мультисервісних мережах зв’язку. Розглянуто особливості IPTV та його протоколи. Проведено аналіз трафіку мультисервісних мереж та методів забезпечення якості послуг для яких застосовують коефіцієнт оцінки якості сприйняттів послуг QoE (Quality of Experience).
Keywords: трафік; мультисервісна мережа; iptv; якість послуги; відеотрафік