Дослідження нюхальної функції в реабілітаційному періоді після COVID-19 - Худаєва, С. А.; Носова, Я. В.; Аврунін, О. Г. (НТУ «ХПІ», 2021)
З огляду на доцільність з'ясування, як швидко відновлюється нюхова функція після перенесеного захворювання на Covid-19, необхідно підібрати набір пахучих речовин з відповідними концентраціями, які в нормі інтенсивно впливають на нюхові аналізатори
Keywords: пахучі речовини; носове дихання; рецептори нюху