Розробка веб-додатків для організації електронного бізнесу - Севрюкова, Т. О. (My University, 2020)
Під час пандемії, багато традиційних магазини перейшли на онлайн-формат. Так як конкуренція на електронному ринку зараз досить велика, щоб Ваш сайт став успішним потрібно враховувати все до дрібниць. Тому у своїй роботі я розглянула як створити успішний контент, які бувають види веб-сайту, та яку структуру веб-сайту обрати саме для кожної потреби, дослідила способи організації веб-сайту. Також у моїй роботі було досліджено принцип розробки інтернет-магазину в системі СMS Opencart. Проведено аналіз даних, та базуючись на результаті аналізу, було оцінено переваги платформи - доступна цінова політика, велика кількість розширень, безперервно зростаюча база допоміжних матеріалів, відкритий вихідний код. Наведено приклад покрокового створення інтернет-магазину в системі СMS OpenCart
Keywords: OpenCart; інтерпретатор PHP; JavaScript; контент-модель; КІС; ASP; СSS; ІС; Frontpage; FAQ; LandingPage; SEO