Перетворювач двійково-k-значного коду в двійковий код - Какурін, М. Я.; Хаханов, В. І.; Литвинова, Є. І.; Вареца, В. В.; Макаренко, Г. М. (ХНУРЕ, 2017)
Корисна модель належить до автоматики і обчислювальної техніки і може бути використана при побудові пристроїв обробки і перетворення інформації.
Keywords: перетворення інформації; обчислювальна техніка; перетворення інформації