Інтерактивна новела на основі Unity з механізмом прийняття рішень - Шафарук, О. М. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка інтерактивної відеогри новели на основі двигуна Unity з механізмом прийняття рішень. У ході виконання кваліфікаційної роботи було використано необхідні ресурси для створення програмного застосунку. Використовувалися такі технології, як: ігровий двигун Unity, середовище розробки Visual Studio 2022, мова програмування C# та JSON для налаштування файлової системи збереження та завантаження даних. Перед основним процесом створення застосунку – ознайомлено з обраним напрямком розробки, а також з наявними на ігровому ринку аналогами. Результатом розробки проєкту є повноцінна відеогра, в якій користувач може провести свій час.
Interactive Short Story Based on Unity with a Decision-Making Mechanism
Keywords: відеогра; ігровий процес; сюжетна лінія; персонаж