Деякі аспекти моделювання природномовних процесів та їх застосування при викладанні в вищих учбових закладах - Четвериков, Г. Г.; Сикал, І. М.; Табакова, І. С. (ХНУРЕ, 2022)
Стаття присвячена аналізу проблеми створення систем штучного інтелекту, які дозволяють моделювати на логічному та апаратному рівнях лінгвістичні відношення що описані алгебро-логічними операціями над природною мовою, і які є елементами k-значної структурної організації інформаційно-інтелектуальних технологій: АСП-структури.
Keywords: АСП-структура; логіка; k-значна структура; природна мова