Автоматизовані системи управління та прилади автоматики, 2026. Вип. 188 - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2026)
У збірнику наведено результати досліджень, що стосуються комп’ютерної інженерії, управління, технічної діагностики, автоматизації проектування, оптимізованого використання комп’ютерних мереж і створення інтелектуальних експертних систем. Запропоновано нові підходи, алгоритми та їх програмна реалізація в області автоматичного управління складними системами, оригінальні інформаційні технології в науці, освіті, медицині. Для викладачів університетів, науковців, фахівців, аспірантів.
Keywords: прилади автоматики; технічна діагностика; наукове видання