Розробка UI/UX дизайну веб-сайту "Kharkiv" - Закутній, В. В. (My University, 2025)
Предметом дослідження цієї кваліфікаційної роботи – розробка дизайну веб-сайту для онлайн-платформи, яка презентує культурно-наукову діяльність Харкова. Проєкт охоплює ключові етапи створення інтерфейсу: вивчення потреб та інтересів цільової аудиторії, підбір відповідного інструментарію для дизайну, побудову логічної структури сайту, розробку інтуїтивної навігації, створення адаптивної модульної сітки, візуального оформлення сторінок, а також побудову інтерактивного прототипу з подальшим його тестуванням. Крім того, здійснено техніко-економічне обґрунтування реалізації проєкту. Метою кваліфікаційної роботи – створити візуально привабливий і зручний у користуванні дизайн сайту, який відповідає сучасним стандартам UI/UX-дизайну, підкреслює унікальність тематики та слугує ефективним засобом комунікації з користувачами. У підсумку виконання дипломного проекту було розроблено сучасний, адаптивний та функціональний дизайн веб-сайту Kharkiv
Keywords: графічний дизайн; вайрфрейм