Науково-методичний підхід щодо формування стратегії управління малими підприємствами - Соколова, Л. В.; Колісник, О. В. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія «Міжнародні економічні відносини та світове господарство», 2016)
У роботі розроблено науково-методичний підхід до формування стратегії управління малими підпри- ємствами. Проведено аналіз динаміки основних показників діяльності малих підприємств. Визначено основні етапи стратегічного управління. Послідовна реалізація приведених етапів дасть змогу малим підприємствам досягти своїх стратегічних цілей. Як результат, малі підприємства зможуть утримати стійкі конкурентні позиції на ринку в умовах конкурентного середовища.
Keywords: малі підприємства; стратегічне управління; нестабільність; ризик