Програмна система для автоматизації онлайн-рекрутингу. Back-end - Стрюкова, Д. В. (My University, 2024)
Предметом вивчення є програмна система для автоматизації рекрутингового процесу. Об’єкт розробки має бути Rest API, який дозволить комунікацію між серверною та клієнтською частинами додатку. Розробка серверної частини основується на мовах програмування C#, .NET та такими технологіями як MongoDB, POSTGRESQL, Entity Framework, Identity Framework. У результаті роботи реалізовано API для автоматизації рекрутингового процесу. З програмою може взаємодіяти три ролі – адміністратор додатку, який має бути один, та безліч зареєстрованих користувачів: кандидати та рекрутери. Кожен користувач має пройти реєстрацію та авторизацію, щоб отримати доступ до окремих функціональних можливостей, які розділені за ролями. Програмний продукт складається з серверної частини.
Keywords: вакансія; календар; резюме; рекрутинг; кандидат