Дослідження процесних методів монітирингу Agile-проєктів - Сосницький, О. В. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження: процеси моніторингу проектів розробки програмного забезпечення. Ціль роботи: дослідження процесних методів моніторингу в Agile проектах, планування та пропонування практичної реалізації для покращення моніторингу Agile-проектів інструментами процес-майнингу. Методи дослідження: дослідити предметну галузь моніторингу Agile проектів, аналіз існуючих методів моніторингу, формування проблеми дослідження, розробка методу для покращення моніторингу з використанням методів процес-майнингу, планування проекту імплементації рішення, формування проекту, опис основних етапів проекту, розробка детального плану проекту, опис інструментарію, тестування методу моніторингу з використанням інструментів процес-майнингу для Agile-проектів.
Keywords: Agile-проект; процес-майнінг; журнал подій; монітиринг Agile-проєктів