Дослідження ефективності застосування дерев рішень для обробки результатів психологічного тестування - Майборода, В. А. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є ефективність дерев рішень для обробки результатів психологічного тестування. Метою роботи є побудування класифікаційного та регресійного дерев рішень і порівняти їх за швидкістю тренування та точністю передбачень. Методи розробки базуються на таких технологія, як Python, Sklearn, Pandas. В результаті роботи було навчено регресійне та класифікаційне дерево рішень на основі результатів психологічного тестування за методикою «Дослідження схильності до ризику» О. Г. Шмельова. Навчені дерева були перевірень на помилки першого та другого роду. Також було зроблено висновки на основі порівнянь класифікаційного та регресійного алгоритмів
Keywords: дерева рішень; машинне навчання; регресія; психологічне тестування; python; sklearn; pandas