Моделювання фрагментів природної мови алгебро-логічними засобами (на прикладі k-значної реалізації морфологічного аналізу) - Четвериков, Г. Г.; Федорова, Т. М.; Вечірська, І. Д.; Богданов, Д. Ф. (ХНУРЭ, 2009)
Здійснено перехід до системного та структурного синтезу функціонально-орієнтованих процесорів на основі структур алгебри скінчених предикатів для аналізу та синтезу мови
Keywords: алгебра скінчених предикатів; морфологічний аналіз; структура просторового типу