Аналіз вимог до генераторів випадкових і псевдовипадкових послідовностей, встановлених в стандартах AIS 20 ТА AIS 31 - Горбенко, Ю. І.; Хряпін, Д. Е.; Бондаренко, В. І. (ХНУРЭ, 2011)
Метою даної статті є аналіз основних положень AIS 20 і AIS 31 та визначення можливостей їх застосування в Україні при розробці ДГВП
Keywords: радиотехника