Обчислювальна система візуального керування літальними апаратами - Гусятин, В. М.; Янковский, А. А. (Укрпатент, 2002)
Обчислювальна система візуального керування літальним апаратом містить формувач сигналів зображення, блок керування, графічний спецпроцесор для систем візуализації, блок обчислень по 3D-об'єктах, блок зв'язку з бортовим комп'ютером, перший та другий пристрої для обчислення швидких геометричних перетворень. Винахід забезпечує формування високореалістичного зображення позакабінних обставин, підвищення безпеки польотів.
Keywords: спецпроцессор