Створення дизайну, технології розробки та виготовлення інформаційно-розважального журналу «Overseas» - Чекар, А. С. (My University, 2024)
Мета роботи – розробка оригінал-макету інформаційно-розважального журналу про подорожі «Overseas». Об’єктом розробки є етапи верстки та розробка дизайну журналу. В кваліфікаційній роботі було проведено аналіз ринку друкованих періодичних видань на тему подорожей, розроблено структуру видання, обрано і обґрунтувано шрифтове оформлення видання, розроблені сучасні графічні зображення, вибрано і обґрунтовано програмне забезпечення, описані технології розробки друкованого видання, описані технології підготовки ілюстрацій до друку, параметри, послідовність створення і особливості верстки видання.
Keywords: журнал; друковане видання; оригінал-макет; верстка; подорож; друкарське обладнання