Дослідження методів прогнозування і аналітики кривих ціноутворення цифрових активів - Гриньова, М. О. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження предметної області для аналізу можливостей розвитку ринку цифрових активів В результаті запропоновано найоптимальніше рішення для розв’язання поставленої задачі, що дозволить отримувати актуальну інформацію про динаміку змін на ринку криптовалют та ефективно передбачати можливі зміни для кожної монети окремо.
Keywords: аналітика; ансамбль моделей; блокчейн; криві нейронні мережі; цифрові активи; ціноутворення цифрових активів