Методи шифрування інформації за допомогою алгебраїчних фракталів - Караджян, Б. Ю. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка методів шифрування інформації на основі алгебраїчних фракталів. У ході виконання кваліфікаційної роботи були вирішені наступні завдання: проаналізовано сфери застосування фракталів; проаналізовано типи алгебраїчних фракталів; розроблено алгоритм шифрування зображень; розроблено алгоритм шифрування тексту.
Information Encryption Methods Using Algebraic Fractals
Keywords: фрактал; шифрування інформації; кібербезпека