Комп’ютерні навчальні програми моделювання технічних елементів при підготовці юних баскетболістів - Церковна, О. В.; Строкач, С. Г.; Дуднік, Ю. В. (ХДАФК, 2019)
У статті розглянуті можливості застосування інформаційних технологій моделювання технічних елементів в баскетболі у юних спортсменів. Приводяться результати дослідження динаміки змін показників технічної підготовленості протягом тренувального мезоциклу. Підтверджено достовірний приріст результату на рівні p<0,001.
Keywords: баскетбол; підготовка баскетболістів