Дослідження інформаційної системи дистанційного керування розумним будинком - Маслов, О. О. (My University, 2023)
У ході виконання роботи було використано методи системного аналізу для комплексного вивчення структури та взаємозв'язків компонентів системи. Також використовувався метод аналізу предметної області для глибокого розуміння аспектів та тенденції, що впливають на досліджуваний процес. Як результат виконання магістерського дослідження проаналізована основна інформаційна система дистанційного керування розумним будинком, яка показує, що і як треба доробити, були проведенні розрахунки сигналу та запропоновані варіанти підсилення
Keywords: оптико-електронна система; напівпровідник; розумний будинок