Сутність поняття "інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства" - Полозова, Т. В. (Видавничий дім "Гельветика", 2014)
Результати проведених досліджень дозволили предметно розглянути, узагальнити та доповнити понятійно-категоріальний апарат теорії інноваційного інвестування через тлумачення дефініції поняття: "інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства". Практична значущість отриманих результатів полягає у більш обґрунтованому застосуванні відповідних механізмів, методичного інструментарію для управління інноваційно-інвестиційною спроможністю підприємства.
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; інноваційно-інвестиційна привабливість; інноваційно-інвестиційна сприйнятливість; інноваційно-інвестиційний потенціал; інноваційно-інвестиційна діяльність