Трансформація державного регулювання і нагляду за ринками фінансових послуг в Україні - Шовкопляс, Г. М. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Наукова робота присвячена дослідженню проблем, що виникають із регулювання ринків небанківських фінансових установ в Україні. Автор проаналізував чинне законодавство, законодавство Європейського Союзу та зробив відповідні висновки. // The scientific work is devoted to the research of problems arising from the regulation of the markets of non-bank financial institutions in Ukraine. The author has analyzed the current legislation, the legislation of the European Union and made the relevant conclusions.
Keywords: ринок небанківських фінансових установ; Національний банк України; Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку; market of non-banking financial institutions; National Bank of Ukraine; National Committee on Securities and Stock Market