Щодо наукового обгрунтування проекту стратегії економічної безпеки України (постановка проблеми) - Білоусов, Є. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У збірнику подаються тези доповідей і повідомлень науковців і викладачів наукових та освітніх закладів, практичних працівників на круглому столі «Стратегії розвитку Харківської області на період 2021-2027 років», який було проведено Науково-дослідним інститутом правового забезпечення інноваційного розвитку НАПрН України 23 січня 2020 року у м. Харкові. Круглий стіл проводився з метою обміну практичними і теоретичними напрацюваннями й підготовки рекомендацій учасників щодо розробки Стратегії розвитку Харківської області. Збірник буде цікавим для науковців, представників влади, аспірантів, студентів та всіх, хто цікавиться проблемами правового регулювання прийняття стратегій регіонального розвитку в Україні.
Keywords: Стратегії розвитку; регіонального розвитку