Методи ангіографічної візуалізації за даними спіральної комп’ютерної томографії - Аврунін, О. Г.; Карпенко, Т. О. (НТУ «ХПІ», 2010)
Розглядаються методи ангіографічної візуалізації за даними спіральної комп’ютерної томографії.
Keywords: ангіографія; візуализація; обробка зображень; спіральна комп’ютерна томографія