Похибки руху мобільної платформи первинної та вторинної обробки - Гонтаренко, І. О. (ХНУРЕ, 2024)
This work is devoted to the analysis and determination of errors and their nature when moving a mobile platform in the working areas of production.
Keywords: мобільні платформи; похибки руху; навігаційно-часове визначення; первинна обробка; вторинна обробка