Мультиплеєрна гра жанру "шутер" на рушії Unity - Резніков, Д. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка прототипу багатокористувацької гри в жанрі мережевого шутера з використанням ігрового рушія Unity та мережевого фреймворку Photon Fusion 2, із підтримкою базової синхронізації гравців, системи бою, матчмейкінгу та інтеграцією аутентифікації через Firebase. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено огляд сучасних рішень у сфері реалізації мультиплеєрних ігор, обґрунтовано вибір технологій та архітектури проекту. Розроблено основні мережеві компоненти: рух, стрільба, стан гравця, HUD, лобі та чат. Реалізовано систему інтерполяції та екстраполяції для згладжування рухів, а також RPC-виклики для обміну подіями. Проведено базове тестування роботи гри в умовах мережевих затримок. Робота містить програмну реалізацію та інструкцію користувача.
Multiplayer Shooter Game on the Unity Engine
Keywords: багатокористувацька гра; жанр мережевого шутера; Photon Fusion 2; ігрова система