Дослідження методів багатокритеріальної оптимізації для перетворення серійного виробництва до масового - Ситник, Ю. О. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження методів багатокритеріальної оптимізації при переході від серійного виробництва до масового, а також формулювання методики оптимізації виробництва для конкретного підприємства. В ході роботи було проаналізовано методи цільового програмування, лінійного програмування та методи компромісних рішень. В результаті роботи було розглянуто методи багатокритеріальної оптимізації, сформовано методику проведення оптимізації в умовах НВФ ≪Карма≫, що поєднує у собі методи оптимізації та кореляційно-регресійний аналіз
Keywords: багатокритеріальна оптимізація; кореляційно-регресійний аналіз; масове виробництво; метод послідовних поступок; метод справедливого компромісу; оптимізаційні моделі; цільове програмування