Дослідження методів візуалізації контурів для інтелектуальної ГІС - Славгородський, С. І. (My University, 2019)
Метою роботи є розробка програмного забезпечення для побудови границь будь-якої складності за заданими даними та визначення територій розповсюдження осередків забруднення. У результаті роботи зроблена програмна реалізація побудови границь осередків займання будь-якої складності
Keywords: апроксимація; асоціативність; ГІС система; екологічний моніторинг; локус забруднення; інтерлокація Лагранжа; функція інтерполяції; R-функції