Автоматична система збору та прогнозування показників мікроклімату в приміщенні - Хряпа, П. О. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є проведення аналізу системи автоматичного збору інформації показників мікроклімату приміщення та прогнозування погоди на базі Arduino Nano, а саме дослідження проблеми впливу мікроклімату на фізичний стан та працездатність людини, огляд існуючих рішень на ринку та схематичне зображення майбутнього приладу та апаратна реалізація. У ході роботи проведено аналіз існуючих рішень на ринку домашніх метеостанцій, які збирають та аналізують показники мікроклімату. Було роз-глянуто принцип роботи та технічну реалізацію прототипу, виконано підбір обладнання згідно з необхідними параметрами і режимами роботи та створе-но графічну схему і прототип приладу
Keywords: arduino nano; мікроклімат; прошивка; скетч