Аналіз основних завдань щодо розвитку туризму в Харківській області - Семенова, М. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Доповідь присвячена дослідженню основних напрямів розвитку туризму в Харківської області в рамках тематики круглого столу «Стратегії розвитку Харківської області на період 2021–2027 років».
Keywords: правове регулювання; пріоритетні галузі туризму