Панфьорова І. Ю. Аналітика великих даних у службі сховища на платформі MICROSOFT AZURE - Панфьорова, І. Ю.; Левченко, А. С. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є виконання детального аналізу вимог до сучасних хмарних сервісів, що представлені на ІТ-ринку, які забезпечують оперативну аналітику різноманітних потоків цифрових даних з можливістю внесення змін в дані, що аналізуються. Аналітика потоків даних дозволяє виявити нові джерела економічної значущості, надати актуальні відомості про поведінку клієнтів і виявити тенденції ринку на ранньому етапі.
Keywords: аналітика великих даних; служба сховища; платформа MICROSOFT AZURE