Оцінка рівня економічної безпеки підприємства - Шафроненко, Є. О. (My University, 2024)
Мета дослідження - теоретичне та економічне обґрунтування науково-методичного забезпечення оцінювання рівня економічної безпеки підприємства. Розглянуто теоретичні основи оцінки рівня економічної безпеки підприємства. Проведений порівняльний аналіз критеріїв та показники оцінювання рівня економічної безпеки аграрного підприємства. Здійснено аналіз основних показників фінансово-господарської діяльності ТОВ «АГРОСЕРВІС». Запропоновано економіко-математичну модель економічної безпеки підприємства в умовах їх інноваційного розвитку та способи зміцнення фінансово-економічної безпеки підприємства.
Keywords: фінансова діяльність підприємтсва; економічна безпека; фінансова стійкість