Програмна система для планування та моніторингу виконання особистих задач і досягнень. Тестування - Алмакадма, М. І. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – програмна система для планування та моніторингу особистих задач і досягнень, що включає серверну, клієнтську та мобільну частини. Мета розробки – забезпечити якісне тестування програмного забезпечення, що допомагає користувачам підвищувати ефективність, формувати продуктивні звички і підтримувати мотивацію через контроль цілей і візуалізацію прогресу. Метод рішення – аналіз предметної області, визначення функціональних вимог, розробка тестової документації (тест-план, чек-листи, тест-кейси), а також функціональне і нефункціональне тестування (продуктивність, зручність, сумісність) із застосуванням NUnit, Swagger, Cypress, Android Studio та емуляторів.
Keywords: планування особистих задач; моніторинг виконання особистих задач; тестування програмного забезпечення; Swagger; Cypress