Кваліфікований підбір кадрів як важливий елемент модернізації державної служби - Косенко, А. В.; Мельников, О. Ф.; Минко, П. Є. (CPN Publishing Group, 2021)
Проаналізовано сутність кадрової політики органів влади та основні її завдання. Визначено сучасні проблеми та пріоритети кадрового забезпечення органів виконавчої влади. Виокремлено ефективні методи оцінювання під час відбору персоналу. Досліджено заходи з реформування системи професійного навчання державних службовців. Запропоновано шляхи удосконалення кадрового забезпечення органів виконавчої влади шляхом кваліфікованого підбору кадрів та підвищення мотивації посадових осіб до самонавчання та підвищення кваліфікації.
Keywords: державна служба; державне управління; кадрове забезпечення; підвищення кваліфікації; підбір кадрів; мотивація