Оцінка діяльності підприємств за умов багатокритеріальності - Приходько, К. Г. (My University, 2020)
Об'єкт дослідження – процеси оцінки діяльності підприємств за умов багатокритеріальності. Предмет дослідження – методи та моделі, які використовуються для оцінки діяльності підприємств за умов багатокритеріальності. Мета роботи – оцінка діяльності підприємств за умов багатокритеріальності. Методи дослідження – дослідження існуючих методів вирішення проблеми оцінки діяльності підприємств за умов багатокритеріальності, їх формальних описів. Визначено підхід до вирішення проблеми оцінки діяльності підприємств за умов багатокритеріальності. Запропоновано метод оцінки діяльності підприємств за умов багатокритеріальності. Виконана оцінки діяльності підприємств за умов багатокритеріальності.
Keywords: оцінки діяльності; electre; prime; багатокритеріальність; метод нечіткого логічного висновку; метод аналізу мереж; метод аналізу ієрархій