Розробка рекламної кампанії торгівельного центру - Мазур, К. О. (My University, 2023)
Метою даної роботи є розробка рекламної кампанії та створення зовнішньої реклами і технології її виготовлення для торгівельного центру «Мегаплаза». У результаті роботи технологія зовнішньої реклами має призвести до збільшення продажів і зміцнення позицій торгівельного центру над ринком. Актуальність кваліфікаційної роботи полягає в створенні унікального дизайну, що запам’ятовується і підвищує впізнаваність бренду. Створено декілька видів рекламної продукції для успішної рекламної кампанії. У результаті виконання кваліфікаційної роботи був створений дизайн зовнішньої рекламної продукції для торгівельного центру «Мегаплаза» та було проаналізовано всі аспекти проектування дизайну та фірмового стилю, рекламної продукції, технології її розробки, виготовлення й оформлення.
Keywords: рекламна кампанія; створення зовнішньої реклами