Темпорально-векторне упорядкування даних для побудови пояснень в інтелектуальних системах - Чалий, С.Ф.; Кравченко, Р. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Сучасні інтелектуальні інформаційні системи здатні вирішувати складні завдання, пов'язані із підтримкою прийняття рішень на основі виявлення закономірностей у великих даних, розпізнавання зображень, генерації текстів тощо.
Keywords: генерація текстів; інтелектуальна система