Моніторинг функціонування інноваційно-інвестиційного механізму забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Полозова, Т. В.; Манойленко, О. В. (ПУ «Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій», 2016)
Запропоновано сукупність параметрів для моніторингу функціонування інноваційно-інвестиційного механізму забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Розроблено науково-методичний підхід до визначення рівня ефективності функціонування інноваційно-інвестиційного механізму забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
Monitoring of Functioning of Innovative and Investment Mechanism for Providing Competitiveness of the Enterprise
Keywords: конкурентоспроможність; інноваційно-інвестиційний механізм; гнучкість; competitiveness; innovative and investment mechanism; flexibility