Використання методів гейміфікації при викладанні дисципліни «Радіоелектронні системи» - Гуліч, І. Г. (My University, 2022)
У даній роботі проаналізовано сучасну модель освіти, впровадження ігрових технологій в системі вищої освіти; зроблено огляд сучасної наукової літератури за досліджуваною темою; проаналізовано науково-практичні доробки з дисципліни «Радіоелектронні системи» в галузі вивчення методів виявлення БПЛА; висвітлена класифікація БПЛА та методи їх виявлення; обгрунтовано використання візуалізації при створенні відеолекції; описана методика виготовлення лекції-візуалізації за темою «Методи виявлення БПЛА»; окреслені перспективи використання гейміфікації в освітніх програмах; розроблена візуалізація лекції за темою «Методи виявлення БПЛА». Вивчення методів виявлення БПЛА знаходиться у сфері наукових інтересів колективу кафедри МІРЕС ХНУРЕ. Розроблена візуалізація лекційного матеріалу спрямована на популяризацію науково-практичних розробок кафедри та залучення до цієї тематики молодих науковців
Keywords: гейміфікація; відеолекція; візуалізація; радіоелектронні системи; дрон; методи виявлення БПЛА