Розробка WEB-додатків: аналіз особливостей - Хайло, В. В. (ХНУРЕ, 2023)
A web application is a computer program that utilizes web browsers and web technology to perform tasks over the Internet. З кожним днем Веб-додатки набувають все більшої актуальності. Кожного дня багато мільйонів людей використовують велику кількість цих додатків. Найпопулярніші з них це Gmail, Google Drive, Microsoft Office365, Facebook, Netflix. Також мільйони підприємств використовують Інтернет як економічно ефективний канал зв’язку. Це дозволяє їм обмінюватися інформацією зі своїм цільовим ринком і здійснювати швидкі та безпечні транзакції.
Keywords: WEB-додаток; web application