Описание и моделирование m-компонентных газодинамических обьектов в системах визуализации - Гусятин, В. М.; Сидоров, В. Н. (ХПИ, 2006)
Пропонується модель опису багатокомпонентних газодінамічних об'єктів, що дозволяє визначати параметри об'єкта в будь-який момент часу в будь-якій області простору. Результати можуть бути використані при розробці систем візуалізації реального часу для авіаційних і космічних тренажерів.
Keywords: система визуализации