Методи створення динамічних графічних образів при вирішенні задач відображення поточної обстановки на території аеропорту та прилеглих до нього зон - Васюхін, М. І.; Касім, А. М.; Гулевець, В. Д; Бойко, О. Л.; Чукаркіна, Н. М. (ХНУРЭ, 2010)
Розглядаються питання вирішення задач відображення поточної обстановки на території аеропорту та прилеглих до нього зон за допомогою її подання у вигляді динамічних графічних образів. Наводиться опис програмних методів представлення повітряної та наземної обстановки в районі руху спостережуваних повітряних об’єктів, які дозволяють поліпшити роботу управління повітряним рухом для кожного класу диспетчерів.
Keywords: повітряні об’єкти; відображення поточної обстановки; управління повітряним рухом