Аналіз загроз на мережі розумного будинку - Поддельський, В. М.; Чеботарьова, Д. В. (ХНУРЕ, 2023)
Метою доповіді є дослідження складових технології мереж розумного будинку та аналіз загроз для ефективного функціонування мережі.
Keywords: Інтернет речей; ІoT; розумний будинок; аналіз загрози